Uutiset

25 tammi 2017

ADVANCED ENGINEERING 2017 - Edistyksellisen teollisen teknologian tapahtuma


Helsingin Messukeskus 29. - 30.3.2017 - DA-GROUP osasto 4c48
DA-Group on mukana Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävässä teollisen valmistuksen ammattitapahtumassa. Birminghamista jalkautunut Advanced Engineering -tapahtuma on Euroopan vauhdikkaimmin kasvava teollisuutapahtuma. Advanced Engineering kokoaa kahden päivän aikana yhteen valmistavaa teollisuutta palvelevat ratkaisut, tuotteet ja uudet innovaatiot. 

Ohjelmassa on kansainvälisiä asiantuntijoita, paneelikeskusteluja ja case-esittelyjä. Näytteilleasettajat esittelevät tulevaisuuden ratkaisuja edistyksellisistä materiaaleista, suunnittelu- ja mittaustyökaluista, IOT-ratkaisuista sekä robotiikasta ja automaatiosta. 

Tule tutustumaan ja rekisteröidy kävijäksi tästä linkistä.

Advanced Engineering -messujen vieraat voivat samalla osallistua IT PRO -tapahtumaan viereissä hallissa Messukeskuksessa. 

kumppaninne teknologiaratkaisuihin ja tuotevalmistukseen

DA-Group esittelee suorituskykyä lisääviä ratkaisuja kilpailukyvyn vahvistamiseksi osastolla 4c48, Seminaarilavan takana. 

Tuotamme asiakkaillemme korkean teknologian ratkaisuja tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen sekä tuotteen elinkaaren hallintaan. Toteutamme vaativimmatkin kokonaisratkaisut asiakkaidemme sovelluksiin.

Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, sekä RF- ja mikroaaltoteknologiat. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme vaihtoehdoista, jotka hyödyttäisivät juuri sinun liiketoimintaasi.

Messutapaamisiin,

Mika Hyrsylä  
Myyntipäällikkö 
mika.hyrsyla@da-group.fi
+358 29 0800 928
DA-Design Oy
Rainer Rissanen
Myyntipäällikkö, Valmistus
rainer.rissanen@da-group.fi
+358 29 0802 903
Oy Nelcomp Ltd.
Heikki Lähteenmäki
Tuotepäällikkö, Testaus
heikki.lahteenmaki@da-group.fi
+358 29 0800 977
Eleforss Oy

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME